fbpx
';
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Popis projektu
Jedná se o návrh interiéru části bytu ve staré zástavbě v ulici Skuherského v Českých Budějovicích. Hlavní stavební část přeměny bytu spočívala v úpravě dispozice koupelny a WC. Dispozice chodby a kuchyně byla zachována stávající. Úpravou však prošly kompletní povrchy a kompletní zařízení.
Obytné místnosti sjednotila  masivní dřevěná podlaha provedena ve vzoru rybí kosti (neboli na rybinu).  V kuchyni bylo vsazeno na kontrast lesklé bílé barvy versus přírodního dřeva. Tento princip byl jako jednotící prvek propsán i do barevného a materiálového řešení koupelny a samostatného WC.
Kuchyně:
Co největší, ergonomicky správně uspořádaná, pracovní plocha. Skříňky se skrytými úchytkami, skrytá lednice, úložné prostory kam se podíváš. V lavici u stolu jsou schované málo používané kuchyňské vymoženosti. Ve skříňce pod parapetem jsou zabudované nádoby na tříděný odpad.
Koupelna a WC:
Velkoformátový obklad s metalickým designem vs. bílé lesklé skříňky reflektující barevné řešení kuchyně. Bílé matné baterie korespondují s bílými skříňkami a zbytkem sanity. Původně měl být na WC osazen i bidet. Nakonec byla zachována původní orientace a namísto bidetu byla instalována praktičtější bidetová sprška.
Veškerý nábytek je proveden na míru ve spolupráci s truhlářstvím TKK. Díky skvělé spolupráci a průběžné konzultaci technického řešení nábytkářských záležitostí dopadl návrh interiéru přesně dle představ investora i nás. Jedná se o naší již druhou společnou realizaci.
Realizaci pro nás nafotil Filip Kopál.